Sleva- kongres MYSL TĚLA

06.02.2023 15:48

Srdečné pozvání na unikátní formát kongresu MYSL TĚLA, s podtitulem buněčná inteligence a paměť, který proběhne 11.3. v Top hotelu Praha

Vystoupí zde mezinárodně uznávaní nestoři prenatální a perinatální psychologie. Hlavním řečníkem je kanadský psychiatr Dr. Thomas Verny, původním jménem Tomáš Věrný pocházející z Československa, který přichází s důkazy, že základy naší odolnosti a zdravého a šťastného života se netvoří od prvních let našeho života, tedy od narození, ale již od početí. Potvrzuje se, že paměť a inteligence nejsou jen záležitostí mozku, ale každé naší buňky. 

Tento velmi moudrý a zkušený pán v letech, který je ve světě uznávaným vědcem a lékařem, jež přednáší na světových univerzitách, včetně Harvardu, přijíždí po dlouhých letech do země svých kořenů, aby nás seznámil se svými poznatky a vědeckými důkazy, které v rámci své celoživotní praxe nasbíral.

Thomas Verny také významně ovlivnil své kolegy a přátele, u nás dobře známé Bruce Liptona a Gabora Matého. Vydal již osm knih, z nichž již první je světovým bestsellerem Tajemství nenarozeného dítěte. Na kongresu proběhne také křest české verze jeho poslední knihy Mysl celého těla (The Embodied Mind). Podrobnější informace o akci, včetně úplného programu a možnosti při nákupu vstupenky uplatnit slevový kupón: POLTIKOVICOVI, v hodnotě 300kč, naleznete na webu:  www.thomasverny.cz  .